«

»

Kevät ei ole vielä täällä – Varaudu yöpakkasiin

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Päivälämpötilat alkavat olla jo keväisellä tasolla, mutta vielä kesä ei kuitenkaan ole täällä.

Maanantain vastaisena yönä pakkanen laski Kokemäellä Ilmatieteen laitoksen mittausasemalla alimmillaan 7,5 pakkasasteeseen.

Myöskin ensi yöksi ennustetaan kolmea pakkasastetta.

Aamuun mennessä lämpötilat kohoavat kuitenkin plussan puolelle ja päivän mittaan jo viiden lämpöasteen tuntumaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje