«

»

Video: Pitkiksellä tehtiin maailmanennätys


Kokemäen Pitkäjärvellä on järjestetty jo vuodesta 1963 Pitkis-Sport liikuntaleiri.

Tänä vuonna leiri keräsi 1441 leiriläistä. Keskiviikko-iltana leiriläisten vanhemmat oltiin kutsuttu vierailemaan leirillä.

Vierailupäivä huipentui kello 18.30 iltajuhlaan, jonka lopuksi muodostettiin maailman suurin siniristilippu. Ennätystä tekemässä oli mukana yhteensä 2 372 leiriläistä, kouluttajaa ja vierailijaa.

2 comments

  1. Karri

    Voi vitsi, onko tosta siniristilipusta kuvaa ylhäältäpäin missään?

    1. Tuomas Kuhalainen

      Löytyy näköislehtemme kannesta muun muassa, linkki ilmaiseen näköislehteen: https://issuu.com/lisajuttu/docs/hein__kuu

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje