«

»

Pääkirjoitus: Kaikki puolueet ovat yhtä ja samaa

Suomen puoluekenttään on viimeaikana tupsahtanut uusi puolue lisää, eli osuvasti Euroopan unionin lipunkin värinen Sininen tulevaisuus, jota joskus myöskin ”uudeksi” vaihtoehdoksi kutsutaan.

Tämä ryhmä syntyi, kun meidän rakastettu ulkoministerimme Timo Soini halusi pitää kynsin hampain kiinni ministeri-Audinsa takapenkistä.

Näillä Uuvatti (lyhenne Uudesta vaihtoehdasta) -ministereillä ei ole mitään kansan mandaattia hallitukseen. He ovat saaneet äänensä Perussuomalaisten riveissä ja kääntäneet takkinsa moneen kertaan.

Ainoa oikea ratkaisu olisi ollut hallituksen hajottaminen ja uudet hallitusneuvottelut, mikäli yksi hallituspuolueista hajoaa. Tässä kohtaa päätös olisi pitänyt olla selvä. Mutta ei sitten muka ollutkaan. Sipilä jatkaa maamme myymistä ulkomaille hymyssä suin näiden täysin todellisuudesta ja kansasta vieraantuneiden seteliselkärankaisten takkinsa ja perseensä myyneiden Euroopan unionia ja laitonta haittamaahanmuuttoa kannattavien loiseliöiden kanssa.

Kaikki hallituspuolueemme ovat pettäneet äänestäjänsä. Mistään vaalilupauksista ei ole pidetty kiinni. Kaikki puolueet ovat vain sitä yhtä ja samaa. Mitään vaihtoehtoa tai muutosta ei ole tulossa. Kansan etu ei ole ikinä poliitikon etu.

Mitä me sitten voimme tässä tilanteessa tehdä? Emme mitään. Nuo samat loiset jatkavat hallituksesta vuodesta toiseen. Sama ralli jatkuu, äänestimme sitten näitä näennäisesti oikeistolaisia sisimmässään Eu-liberaaleja vasalleja, taikka sitten suuresta ja mahtavasta Neuvostoliitosta haikailevia, ammattiyhdistysten miljardiomaisuuksia pyöritteleviä, tyhjää puhuvia kommunisteja, tai niin kuin nykyään on tapana sanoa, Vasemmistoliittolaisia.

Ja tilanne korkeintaan vain pahenee, mikäli sorrumme tähän vasemmistoliiton puisto-osastoon, laitonta maahanmuuttoa sekä väkivaltaa ihan avoimesti kannattavaa sekä ihannoimaa vihreää liittoa äänestämään. Se on puolue, mikä tuhoaa kaiken. Se haluaa Suomeen miljoonia elätettäviä, jotka sylkevät maamme lakien päälle, ihan isäntiensä tavoin. Kansainvälisten sopimusten luonnehdintojen mukaan suurin osa Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista ovat laittomasti maassaolevia, mille käytetään kautta puoluekentän kauniimpaa nimitystä paperiton.

Suomen velkataakka on seurausta juuri tästä internationalistisesta politiikasta sekä erityisesti rahanlainaamisoikeuden luovuttamisesta pankeille sekä yksityisille rahalaitoksille. Edes kunnon korpikommunisti ei tätä systeemiä kuitenkaan vastusta, vaikka kaiken muun yhteiskuntamme kasassa pitävien rakenteiden, pienyrittäjien ja työtätekevien kiduttaminen heidän toimeensa kuuluukin. Miksi näin? Koska kaikki nämä puolueet lopulta ajavat vain yhtä ja samaa, eli maamme tuhoa.

 

1 comment

  1. Kokemäkeläisen puolesta

    Kiitokset suoraselkäisestä pääkirjoituksesta.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje