«

»

Vihreät haluavat turvata Satakunnan väestöpohjan turvapaikanhakijoilla

Satakunnan vihreiden piirihallituksen linjauksessa yhdistys ilmoittaa tukensa muun muassa Pekka Haaviston presidentinvaalikampanjalle sekä turvapaikkaturismille.

”Satakunnan Vihreät haluaa lisätä maakunnan vetovoimaa vaikuttamalla siihen, että Satakunta on kaikille turvallinen ja hyvä paikka asua, tehdä työtä ja harjoittaa yritystoimintaa. Vastaanottamalla pakolaisia ja hyväksymällä maahanmuuttajat yhdenvertaisina ihmisinä joukkoomme, turvaamme Satakunnan väestöpohjan kasvun ja monipuolistumisen.” lainaus Vihreiden piirihallituksen 5.8. pitämän kokouksen julkilausumasta.

Edellä mainitun kohdan perusteella siis Vihreät haluaisivat luoda turvallisen Satakunnan tuomalla tänne ”pakolaisia.” Kuitenkin esimerkiksi Kokemäen turvallisuustilanteeseen turvapaikanhakijat vaikuttivat kuitenkin negatiivisesti. Poliisin tilastojen mukaan Kokemäki nousi väkivaltarikosten kärkeen turvapaikanhakijoiden tekemien väkivaltaisuuksien takia. Vuonna 2014 pahoinpitelyjä kunnassa tapahtui vain 27, kun taas lokakuun loppuun mennessä vuonna 2016 oli pahoinpitelyitä tapahtunut jo 65.

Yksi vakavimmista teoista oli oleskeluluvan turvin maassa asustelleen Ramin Azimin suorittama 17-vuotiaan porilaisen opiskelijatytön elävältäpoltto Kokemäen Kauvatsan kylässä.

Sen lisäksi vihreiden politiikka ei ole ikinä tähdännyt työn ja yritystoiminnan kannustamiseen, vaan kuten vasemmistoliittolaiseen ideologiaan kuuluu, sen kannattamattomaksi tekemiseen. Tuomalla ulkomailta halpaa työvoimaa poljetaan paikallisia palkkoja sekä hintoja, kuten Kokemäen hyvässä esimerkissä, Jakamisen paikka ry:n Kauvatsantien ja Käräjätien kulmassa pitämässä ”Bazaarissa” eli lounasravintolassa, jolle on myönnetty yhteiskunnan tukea 49 000 euroa. Tämän tukiaisen sekä turvapaikanhakijoiden työpanoksen turvin on pystytty tarjoamaan buffet-lounas alkujaan 5 euron, nyt sittemmin ilmeisesti 6 euron hintaan.

Tukemalla Pekka Haaviston presidentinvaalikampanjaa maakunnan Vihreät viimeistäänkin tunnustautuu ajavansa kaikkea muuta kuin suomalaisten työtätekevien etua. Toivon mukaan tämä muistetaan nyt presidentinkin vaaleissa, ja kaikissa muissakin vaaleissa.

Vihreiden tiedotteen mukaan he ovat ”vahva kansalaisyhteiskunnan ja moniarvoisuauden puolustaja tässä maailmassa, jossa demokratia ja ihmisoikeudet ovat monin tavoin uhattuna.” Tätä latteammin ja populistisemmin täysin päin honkia todellisuutta ei kukaan muu kuin Timo Soini voisi paremmin luonnehtia. Vihreät ovat polkemassa sananvapautta sekä haluavat leimata fasistisiksi ja rasistisiksi sekä kieltää kaikki heitä vastaan olevat liikkeet. Esimerkiksi, kun kansalaistoimittajat Nykänen ja Tillanen yrittivät haastatella Vihreitä suoraan YouTube-lähetykseen kuntavaalien alla, heidät häädettiin vaalikojulta heidän esitettyään vähän kiperämpiä kysymyksiä tälle sananvapauden ja ihmisoikeuksien vaalija-liitolle.

1 comment

  1. matutvittuun

    monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje