«

»

Koko kansanedustajalaitos uudistettava

Suomessa on tällä hetkellä kaksisataa kansanedustajaa, jotka saavat jokainen yli 6 500 euroa kuukaudessa. Puhemies saa hieman alle 12 000 euroa ja varapuhemiehet hieman alle 10 000 euroa.

Lisäksi tiettyjen valiokuntien puheenjohtajat saavat noin tuhannen euron luokkaa olevan lisäpalkkion.

Kaiken lisäksi jokaiselle kansanedustajalle näiden palkan ohessa maksetaan verotonta kulukorvausta, joka on hieman alle tuhannesta eurosta lähes kahteen tuhanteen euroon riippuen edustajan kotipaikasta.

Voiko tämä olla totta?

Tällä hetkellä suurta kohua nostatti Kokoomuksen kansanedustaja Susanna Kosken ja helsinkiläisen pitkäaikaistyöttömän työkyvyttömän Anna-Maija Tikkasen kohtaamisesta kuvattu Ylen ohjelma. Alle 500 euron toimeentulotuella elävän tikkasen kohtalo ei saanut lainkaan ylimielistä Koskea herkistymään, vaan väitti työttömyyden olevan rollaattorilla liikkuvan ja monisairaan Tikkasen oma syy ja kehotti tätä miettimään, miten hän voisi luoda itselleen ”lisäarvoa” tekemällä töitä.

Siis työkyvyttömälle monisairaalle ihmiselle, jonka pienestä toimeentulotuesta hallitus leikkasi jälleen jokusen euron kuukaudessa reilusti yli Tikkasen vuositukien määrän palkkioita nauttiva Susanna Koski sanoi, että menepä töihin siitä loisimasta yhteisillä rahoilla.

Täytyy muistaa, että näiden molempien ihmisten palkka maksetaan yhteisistä verorahoista.

Kummalle näistä sinä haluaisit verorahasi kohdentaa? Muotivaatteissa Mersun tai Audin takapenkillä istuskelevan, hienoissa ravintoloissa makeita viinejä juovan Susanna Kosken tai ihan kenen tahansa muunkaan kansanedustajan lompakkoon taikka Sipilän tavoin vakuutuskuoriin piilotettavaksi, vaiko työkyvyttömille, sairaille ja eläkeläisille?

Minua itseäni tällainen toiminta jo inhottaa. Ylen videosta, johon linkki löytyy tästä, oikein huokuu Susanna Kosken halveksunta tätä monisairasta ihmistä kohtaan. Tämä nainen ei voi mitenkään ymmärtää, millaisessa tilanteessa tämä pitkäaikaistyötön elää. Itsekin koen olevani etuoikeutettu tähän nähden, mutta silti haluaisin tukea häntä.

On naurettavaa, että me veronmaksajat elätämme näitä loisia. Sveitsissä kansanedustajat eivät saa palkkaa, vaan se on heille muiden töiden lisäksi olevaa toimintaa. Miksei näin voisi olla Suomessakin, tai miksi kansanedustajien palkka on näin kohtuuton?

Meillä on Suomessa kyllä rahaa. Joka vuosi kerätään noin 50 miljardia euroa veroja. Euroopan unionin kaivoon ajetaan joka vuosi miljardeja rahaa. Unionin takia Suomi on mennyt lamasta lamaan sekä lähes velattomasta hyvinvointivaltiosta on tehty täysin rahaton velalla elävä maa.

Miten tämä voi olla mahdollista?

Suomi on maksanut Euroopan unionin ja Euro-alueen jäsenyydestä paljon yli sen, mitä meillä on tällä hetkellä valtionvelkaa. Koko valtion velkaantuminen on siis Euroopan unionin ja euron syytä erilaisten jäsenmaksujen kautta.

Sen lisäksi valtion velkaantuminen on pakottaneet meidät yksityistämään valtion omaisuutta, tai näin on ainakin nämä politikot väittäneet, että on pakko antaa pois arvokkaat tehtaat ja valtionyhtiöt, pian me myymme myös pohjavetemme, joita ollaan jo kaupattukin ympäri maailmaa. Puhdas juomavetemme on yksi arvokkain rikkautemme. Lisäksi kanadalaiset kaivosyhtiöt louhivat maaperästämme miljardien arvosta kultaa ilman, että siitä jää penniäkään Suomeen. Tämän ryöstön on mahdollistanut yksi maailman lepsuin kaivoslainsäädäntö. Maassa, jossa ei saa 25 metriä lähemmäs vesistöä rakentaa edes koirankoppia saa kaivoksia perustaa mielin määrin.

Koko Euro-järjestelmä perustuu huijaukselle. Kaikki kierrossa oleva raha on velkaa, joka kasvaa jatkuvasti korkoa. Maailmassa on aina enemmän velkaa, kuin rahaa jolla sitä maksaa. Ymmärrätkö nyt, miksi Suomenkin valtio velkaantuu eikä voi maksaa velkojaan pois. Yksinkertaisesti siksi, koska koko maailmassa ei ole niin paljon rahaa, kuin on velkaa. Tämä käsittämätön maailmanhistorian suurin huijaus vaatii, että jonkun on aina hävittävä, että talous pysyy kasassa.

Ainoa ratkaisu, että voisimme oikeasti kutsua itseämme maailman onnellisimmaksi maaksi, olisi täydellinen talousreformi, jossa rahanluontioikeus poistettaisiin yksityisiltä pankeilta ja samalla koko pankkimaailma siirrettäisiin tarkkaan valtion säännöstelyyn, jotteivät liiallisella lainanannolla ja holtittomilla takauksilla voida enää luoda uutta lamaa. Paras olisi, että kaikki pankit olisivat julkisessa omistuksessa.

Suomen tulisi eurota rahaliitosta ja palata Markkaan, joka olisi valtion tarkasti sääntelemä vaihdonväline, ei kaupankäynnin kohde.

Koko maa on mennyt vain alamäkeä siitä lähtien, kun lainananto ja rahamarkkinat yleensäkin vapautettiin 80-luvulla. Nyt on aika ottaa tämä takaisin valtion hallintaan. Valtion tulee järjestää, että jokainen saa tarvittavan pääoman investointeihin.

Koronkiskonta tulee kieltää. Rahaa tulee painaa niin paljon kuin sitä tarvitaan. Rahan arvon luo sen sitominen kultaan ja muihin arvometalleihin sekä ennen kaikkea se, että kansa uskoon siihen ja kelpuuttaa sen maksuvälineeksi. Tällä hetkellä rahan arvo on yksi suuri pyramidihuijaus. Euro kelluu kysynnän ja tarjonnan sekä erilaisten huijausten valtamerellä ilman mitään vakaata arvopohjaa.

Tällä tavalla luotaisiin työtä ja hyvinvointia sekä niille, jotka eivät työtä pysty tekemään voidaan tarjota elinkelvolliset olosuhteet.

Tätä muutosta ei mikään nykyisistä puolueistamme pysty tekemään. Äänestit sitten kokoomusta tai kommunisteja, kaikki ovat vain sitä yhtä ja samaa. Jokainen puolue ovat saman kansainvälisen maailmanherruutta uuden maailmanjärjestyksen kautta tavoitteleman kuppikunnan käsissä.

Nykyinen kansanedustusjärjestelmämme on täysin erillään todellisuudesta. Erilaisilla vaalipuheilla pääsevät monet pitkälle, vaikka heti valtaan päästyään kansan pettäisivätkin. Täytyy myös kysyä, että kun meillä nyt eräät kansanedustajat muun muassa haluaisivat yksityistää terveyspalvelumme ja myydä pohjavetemme ja tiemme ulkomaalaisille suurliikemiehille, joilla on näppinsä pelissä myös yksityisessä terveydenhuollossa, ovatko kansanedustajamme täysiä idiootteja vai saavatko he jotain näistä päätöksistä. Ei kai kukaan täysissä järjissään oleva voisi koskaan laittaa nimeään Suomen edustajana tällaisiin asiakirjoihin, kuten Naton isäntämaasopimukseen, joka liitti meidät käytännössä Naton jäseneksi ilman kansan tai edes eduskunnan hyväksyntää ja tehdä samalla maanpetoksen, kuin että he jotenkin siitä erikseen hyötyisivät.

Ja niinhän he hyötyvätkin. Kun tätä globalistista pientä kansainvälistä kuppikuntaa tottelee, on tiedossa hyväpalkkaisia ”töitä” vaikkapa Brysselistä, kuten vaikka Kataisella, joka ajoi Suomen ihan tahallaan suohon.

Samaa hommaa ovat tehneet kaikki maamme johtohahmot puolueista riippumatta sosialisti Koivisto teki maanpetoksen Koiviston konklaavissa, jossa hän käski oikeuslaitosta ratkaisemaan kaikki riidat pankkien hyväksi. Tällä tavalla vietiin kansainväliselle eliitille miljardeja rahaa, kun suomalaisilta vietiin kodit ja muu vähäinen omaisuus.

Sosialisti Paavo Lipponen ajoi Suomen Euroopan unioniin kanssa demarin Martti Ahtisaaren johdolla kun taas Tarja Halonen setalaisti virkamiehistön ja yhtenä ”suurimpana” saavutuksenaan kielsi maamiinat.

Äänesti kansa vaaleissa miten hyvänsä, sama homma jatkuu, nyt kun taas sosialisteista saatiin tarpeeksi ja äänestettiin Sauli Niinistö valtaan ja sama homma vaan jatkuu. Seuraavissa vaaleissa jo kansa on unohtanut vasemmistolaisten omat toimet tavallisen kansan olojen heikentämiseksi, ja sitten taas sama homma jatkuu.

Onko Suomi jo sitten kuollut ja kuopattu? No ainakin toivoisin, ettei kaikkea toivoa ole vielä menetetty, mutta pahalta kuitenkin näyttää. Nyt ainoa mahdollisuutemme on saada totuus leviämään. Ainoastaan kokonaisena yhtenäisenä kansana ilman monikansallisen eliitin meitä hajoittaakseen luomia luokkaeroja me voimme voittaa. Koko Suomen kansan on yhdistyttävä, tarvitaan uusi poliittinen liike, joka haluaa luoda paremman yhteiskunnan kaikille meille, rehellisille ja kunniallisille syntyperäisille suomalaisille. Meille, joidenka isät ja vaarit taistelivat ja kaatuivat, jotta me saisimme elää vapaana. Nyt meidän on käytävä vielä viimeinen taistelu, yhtenäisenä Suomen kansana!

 

5 comments

Hyppää kommentti lomakkeelle

 1. Hemmo

  Olisikin hyvä jos maksettaisiin työttömien, pakolaisten julkisen sektorin palkat ja maataloustuet verorahoilla.
  Mutta tämä ei ole totta, vaan kaikki maksetaan ottamalla kokoajan lisää velkaa.
  Syntyvyys on historiallisen matala, velkaa eivät tulevat polvet pysty maksamaan. Susanna Kosken elintasoon otetaan velkaa 14 kertaa enemmän, kuin pitkäaikais työttömän elintasoon.
  Paras mitä Susanna voisi maamme eduksi tehdä olisi synnyttää useampi lapsi.

 2. Kolmen Markan Mies

  Teetpä millaisen uudistuksen tahansa, et voi muuttaa ihmistä. — Nuo samat ahneet ihmiset, vaikkakin eri henkilöt, miehittävät minkä tahansa ”uudistetun” hallintolaitoksen.

  Edellinen suuri uudistus oli, kun valtio ja kirkko erotettiin toisistaan. Nyt tarvitaan uudistus, että VALTIO JA RAHA EROTETAAN TOISISTAAN. — On jo lähtökohtaisesti mahdotonta, vaikkakin poliitikoille edullista, hallita taloutta (rahaa) demokraattisesti. — Rahan erottaminen valtiosta ei suinkaan estä valtiota painamasta mielin määrin rahaa. Ei. Päin vastoin se antaa kenelle tahansa mahdollisuuden painaa itselleen omaa rahaa; hyväksyä tai olla hyväksymättä maksuksi toisen painamaa rahaa. Valtion etu muihin toimijoihin nähden on, että VALTIO VOI PAKOTTAA KANSALAISET MAKSAMAAN VERONSA VALTION RAHASSA.

  Valtion ja kirkon erottamisen sykli on tulossa yhteen kulminoitumispisteeseen: Paluu valtionuskontoon. — Sensuurilait tosiasiallisesti tarkoittavat, että kansalaiset pakotetaan yhden uskon tunnustajiksi. Jos julkisesti julistaa muuta totuutta kuin valtion määräämä, on vaarassa joutua julkiseen polttorovioon.

 3. Kolmen Markan Mies

  Vielä jatkan tätä Kolmen Markan Talousteoriaa.

  Painaapa valtio rajattomasti omaa rahaansa tai ei, olennaista on, että tuon rahan arvo määräytyy vapailla markkinoilla niin kuin kenen tahansa tulostaman rahan arvokin määräytyy.

  — Nykytilanne on, että rahan arvo on valtion säätämillä laeilla sidottu tuotantoon ja erilaisiin hyödykkeisiin. Sen seurauksena Kolmen Markan Miehen työn arvo (KmT), joka on minun ainoa ”oma raha”, jolla ostaa muiden tuottamaa omaa rahaa, on laissa määrätty. (Alan työehtosopimus.) Niinpä minun on pakko ottaa työtä vastaa alemmalla hinnalla kuin mihin tuotannollisesti pystyn. Tai sitten olla ilman työtä, jos en pysty täyttämään ja ylittämään ”normia”. — On äärimmäisen epätodennäköistä, että henkilön yksilöllinen tuotantoarvo sattuu olemaan juuri tuo laissa määrätty minimipalkka. Sen seurauksena käytännössä jokainen työntekijä on alipalkattu.

  Valtio luonnollisesti tekee kaikki hankintansa omalla rahalla. Merkittävin menoerä on palkat. Virkamiehet valmistelevat budjetin ja kirjoittavat siihen itselleen sopivan palkan valtion rahassa (VaRa).

  Kun VaRa’n arvo määräytyy markkinoilla on seurauksena se, että vuositasolla liikkeeseen laskettujen VaRa’in kokonaisarvo on yhtä kuin perittyjen verojen kokonaisarvo. Koska. Markkinoilla VaRa’lle ei ole mitään muuta kysyntää kuin mitä tarvitaan verojen maksuun. (Todellisuudessa on muutakin mutta tässä esimerkissä ei.)

  Kun valtio painaa oman rahansa (VaRa), jolla maksaa menot, virkamiesten palkka riippuu kokonaan siitä, minkä arvoinen tuo VaRa on markkinoilla. Jos oman rahan luonti on holtitonta, tuon rahan arvo laskee alemmas ja siten myös virkamiesten palkat alenevat.

  Tämän seurauksena virkamiehet alkavat laatia ylijäämäisiä budjetteja (nykyisten alijäämäisten sijaan) jotta heidän palkkansa nousisi; ja se nousee. Nykymenossa virkamiesten palkka on sitä suurempi mitä enemmän niille kirjoitetaan rahaa budjettiin. — Syntyy ylijäämäisten budjettien kierre. Valtiot vaurastuvat. Niistä tulee lainan antajia lainamarkkinoilla, kun nyt ne ovat lainan ottajina. Valtioiden (uloslainauksen) lainapolitiikka alkaa ohjata tuotantomarkkinoita, kun nyt niitä ohjaa pankkien lainapolitiikka.

 4. Jaakko

  Millä tavalla KO. artikkelin kirjoittaja edes pitää itseään veronmaksajana kun ei päivääkään ole tehnyt oikeita töitä. Mutta yllätyin positiivisesti sosialistisesta näkökulmastasi.

  1. Nimetön

   Erittäin hyvää asiaa poika kirjoittaa. Ei kannata pahoittaa mieltänsä nimettömistä tai nimimerkkien suojissa huutelevista ”veronmaksajista”

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje