«

»

Risteen viljavarastoilla tulipalo viljasiilon elevaattorissa

Kokemäellä Risteen viljavarastoilla suuren viljasiilon elevaattorin sisällä syttyi vilja palamaan tostai-iltana.

Vilja syttyi tuleen elevaattorissa, joka nostaa viljaa ylös siiloon.

Palo ei päässyt leviämään itse siiloon, mutta siilossa havaitun savun takia elastuslaitos tyhjensi sen varotoimena. Kyseessä on noin 200 kuutiometrin kokoinen siilo, jossa viljaa kuitenkin oli vain muutama kuutio.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Siilokadulle kello 16:40. Paikalle hälytettiin toistakymmentä yksikköä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje