«

»

Onko jo sinun sisäinen kellosi siirretty kesäaikaan?

Ihmisen uni saattaa kellojen siirron seurauksesta häiriintyä jopa kuukausiksi.

Ihmisen uni on herkkä eikä sisäistä kelloa siirretä yhtä helposti, kuin seinäkelloa. Yhden tunninkin muutos saattaa aiheuttaa unirytmin häiriintymistä jopa kuukausiksi.

Kuitenkin on yksilöllistä kauanko sisäisen kellon siirtyminen kestää. Se voi tapahtua jopa samalla, kun maailmankello.

Juuri tästä syystä ovat useat asiantuntijat jopa valmiita poistamaan kellojen siirto-käytännön.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje