«

»

Kokemäen kirkkovaltuusto meni uusiksi

Seurakuntakeskuksen kohtalo nousi kärkiteemaksi Kokemäen seurakuntavaaleissa.

Äänestysprosentti kohosi 23,5 prosenttiin. Eniten ääniä sai ”Yhteisellä tiellä”-ehdokaslista.

Kirkkovaltuustoon valituista ehdokkaista suurin osa, 15 luottamushenkilöä nousivat valtuustoon uusina edustajina.

Kokemäen seurakuntavaaleissa äänensä antoi 1158 äänioikeutettua, joka oli 23,5 prosenttia äänioikeutetuista. Uudelle ”Yhteisellä tiellä”-ehdokaslistalle näistä äänistä kohdistui 773.

Ääniharavaksi nousi rakennusinsinööri Rauno Kuhalainen saaden 114 ääntä. Jaetulle toiselle sijalle nousivat saman ehdokaslistan rakennusinsinööri Lauri Siik ja kirvesmies Lassi Haapanen saaden molemmat 96 ääntä. Viime seurakuntavaaleissa ääniharavana ollut yrittäjä Hannu Heikola sai näissä vaaleissa 91 ääntä.

Kirkkovaltuustoon valituista 19 ehdokkaasta peräti 74 prosenttia eli 14 luottamushenkilöä nousi samalta, Yhteisellä tiellä”-ehdokaslistalta.

Listalta meni aiemmin mainittujen lisäksi läpi rakennusmestari Jyri Virtanen, emäntä ja yrittäjä Auli Mikola, kunnossapidon esimies ja eläkeläinen Kari Ruponen, hallintotieteiden maisteri Sinikka Vainio-Köpi, opettaja ja insinööri Jukka Salo, yrittäjä Matti Knuutila, eläkeläinen Veikko Nieminen, yrittäjä Juhani Pere, terveystarkastaja Aila Pruuki sekä eläkeläinen Tapio Anttila.

Toiseksi eniten ääniä sai Keskustan ehdokaslista, 168 ääntä, josta valittiin luottamushenkilöiksi agrologi Erkki Lahtinen 91 äänellä, eläkeläinen Paavo Toikka 25 äänellä ja maatalousyrittäjä Pertti Teini 24 äänellä.

Kolmanneksi eniten ääniä sai ”Seurakunnan parhaaksi”-ehdokaslista, jolta kirkkovaltuustoon nousi ainoastaan insinööri (AMK) Paavo Valtanen saaden 44 ääntä.

Kokemäen sosialidemokraattien ehdokaslista sai 96 ääntä, josta valituksi tuli kunnallisneuvos Harri Kivenmaa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje