«

»

Kuvat: Rakennuspalo ja liikenneonnettomuus samalla paikalla

Kokemäen Teollisuustiellä sattai torstai-iltana kaksi onnettomuutta puolisen tunnin sisällä.

Aluksi pelastuslaitos oli saanut hälytyksen rakennuspalosta kello 19.52. Teollisuushallissa oli roihahtanut työjyrsimestä lentäneestä kipinästä pölynimuri. Pelastuslaitos sammutti palon ja tuuletti tilan. Vauriot jäivät vähäisiksi.

Pelastuslaitoksen yksiköiden ollessa vielä pelipaikalla sattui viereisellä maantiellä tieliikenneonnettomuus, kun Opel-merkkinen henkilöauto töymäsi Satakunnantien ja Teollisuustien risteyksessä liikennejakajaan vaurioittaen liikennemerkkiä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen liikenneonnettomuudesta kello 20.23. Sattui kuitenkin hyvin, sillä palokunta oli jo valmiiksi tapahtumapaikalla ja aloitti pelastustyöt saman tien.

Henkilöauton nopeus oli pieni, joten vakavammilta vahingoilta vältyttiin. Ajoneuvon kuljettaja kuljetettiin jälkitarkastukseen terveysasemalle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje