«

Poliisi piiritti ampuma-aseilla ammuskellutta päihtynyttä miestä Kokemäellä

Kokemäen Rausenkulmalta tuli poliisille uudenvuodenyönä hälytys ammuskelusta.

Hätäkeskukseen soitto tuli iltayhdentoista jälkeen. Paikalle lähetettiin ilmoitustietojen mukaisesti raskaasti varustettuja poliisin partioita useita.

Iäkäs paikallinen mies oli käyttäytynyt agressiivisesti ja ammuskellus luvallisilla ampuma-aseillaan pihamaallaan. Poliisi piiritti talon ja otti miehen kiinni asuntonsa sisältä ilman vastarintaa.

Asiaa tutkitaan vaaran aiheuttamisena. Miehen ampuma-aseet otettiin poliisin haltuun.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje