«

»

Kortiton virolaismies ajoi törkeässä humalassa ylinopeutta

Huittisissa Helsingintiellä perjantai-iltana poliisin haaviin jäi ylinopeutta ajanut virolainen rattijuoppo.

Kello 23.40 poliisin partio pysäytti henkilöauton, joka ajoi 60 km/h nopeusrajoitusalueella 86 km/h. Ajoneuvoa kuljetti virolainen 1980 syntynyt mies. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi 2,89 promillea.

Miehellä ei myöskään ollut ajokorttia sekä ajoneuvossa oli väärät kilvet. Poliisi otti miehen kiinni epäiltynä muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta ja kuljetti tämän Porin poliisiasemalle jatkoselvittelyjä varten.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje