«

»

Harjavallan Tokmannin rakennustyöt aloitetaan – Avataan joulumyyntiin

Harjavalta-Tokmanni

Harjavallan uusi Tokmanni tulee näyttämään tältä. Kuva: WasaGroup

WasaGroup-konserni aloittaa Harjavallassa rakennustyöt, jotta Tokmanni saadaan avattua joulumyynteihin.

Konserni rakentaa noin 2 500 neliön suuruisen myymälän puutarhamyymälineen Harjavaltaan ja vuokraa sen Tokmanni-tavaratalolle, se kertoo.

Tavaratalo on tavoite avata vuoden 2014 loppupuolella joulumyynteihin.

Yhtiö kertoo työmaan vaikuttavan myönteisesti alueen työllisyyteen. Paikallinen rakennusliike Astora-Rakennus Oy toimii pääurakoitsijana hankkeessa.

Tavaratalon suunnittelusta ja rakennuttamisesta vastaa WasaGroup-konserni. Tavaratalon arkkitehtisuunnittelusta ja rakennesuunnittelusta vastaa suunnittelutoimisto WasaPlan Oy ja rakennuttamisesta vastaa rakennusliike WasaCon Oy. Rakennuksen teräsrungon toimittaa teräsrakennetoimittaja WasaSteel Oy.

WasaGroup-kiinteistörahaston vastaanottamien sijoitusten määrä nousee nyt noin neljään miljoonaan euroon ja tämän vuoden aikana on tarkoitus rahastolla valmistua yli kymmenen miljoonan euron kiinteistöinvestoinnit.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje