«

»

Huomenna Kokemäellä puhutaan tulevaisuuden kyläasumisesta

Kokemäelle päätetään SuomiAreenan maakuntakierros tiistaina.

Huomenna Kokemäen seuratalolla puhutaan tulevaisuuden kyläasumisesta kello 13.15-14.15. Paikalla on puhumassa kirjailija Matti Mäkelä, vihreiden kansanedustaja Oras Tynkkynen sekä Suomen Kylätoiminta ry:n puheenjohtaja ja professori Eero Uusitalo.

Tilaisuuden juontaa Aapo Korkeaoja.

SuomiAreenan maakuntakierros aloitettiin lauantaina Köyliöstä. Keskusteluja on ollut myös muun muassa Eurassa ja Nakkilassa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje