«

»

SuomiAreena Kokemäellä

Matti Mäkelä, Eero Uusitalo, Oras Tynkkynen ja Aapo Korkeaoja SuomiAreenassa Kokemäellä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Matti Mäkelä, Eero Uusitalo, Oras Tynkkynen ja Aapo Korkeaoja SuomiAreenassa Kokemäellä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tänään tiistaina SuomiAreena rantautui Kokemäelle.

Aiheena Kokemäen seuratalolla järjestetyssä tilaisuudessa oli Tulevaisuuden kyläasuminen.

-Kylien tulevaisuus on yksittäisten ihmisten aktiivisuudesta kiinni, kertoi Suomen Kylätoiminta ry:n puheenjohtaja ja professori Eero Uusitalo.

Kylien elinvoimaisuuden kannalta tärkeää olisi tuoda niihin hyvät tietoliikenneyhteydet.

-Jokainen tietää demokratian pelisäännöt. Siellä voittaa aina se, jolla on suurin massa takana,  Silja Sävelius sanoo.

Lue lisää 16.7.2014 ilmestyvästä Kokemäkeläisestä!

Silja Sävelius. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Silja Sävelius. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje