«

»

Lennosto vannoo tänään sotilasvalansa Porissa

Lennoston toisen saapumiserän alokkaat vannovat sotilasvalansa tänään Keski-Porin kirkossa.

Satakunnan Lennoston Tukikomppania aloittaa ohimarssinsa raatihuoneen edustalla kello 13.00. Hallituskatu suljetaan osittain liikenteeltä tunniksi kello 12.30-13.30. Ohimarssia juhlistetaan muun muassa kahden hävittäjän suorittamalla ylilennolla kello 13.00.

Hornet-hävittäjien lentoa voi ihastelle Kirjurinluodosta. Esitys aiheuttaa hetkittäistä lentomelua.

Lisäksi Kirjurinluodossa järjestetään Ilmavoimien ja varusmieskoulutuksen kalustoesittely.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje