«

»

Maan länsi- ja pohjoisosaan annettiin varoitus voimakkaista ukkospuuskista

Ilmatieteen laitos varoittaa maan länsi- ja pohjoisosaa voimakkaista ukkospuuskista.

Ukkoskuuroja kehittyy tänään monin paikoin maata. Ukkoskuurojen yhteydessä esiintyy mahdollisesti myöskin voimakkaita ukkospuuskia, joissa tuulee yli 15 m/s.

Ilmatieteen laitos antoi varoituksen rajusta ukonilmasta muun muassa Kokemäelle ja Harjavaltaan.

Ennustuksien mukaan Kokemäellä ja Harjavallassa sataa tänään kello 15 alkaen. Sademäärät ovat kuitenkin pieniä.

Ilmatieteen laitos muutti ennustustaan kello 12 aikoihin. Aikaisempi ennustus lupasi sadetta sekä ukkosta kello kahdentoista aikoihin.

Päivitetty 14.8.2014 kello 12.38: Ilmatieteen laitos uusi ennusteensa

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje