«

»

Mies pahoinpideltiin Kokemäen liikekeskuksessa

Kokemäen liikekeskus. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen liikekeskus. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kaksi mieshenkilöä pahoinpitelivät kolmatta Kokemäen Liikekeskuksessa myöhään lauantai-iltana.

Uhrille aiheutui pahoinpitelystä johtuneen kaatumisen seurauksena vammoja päähän. Hänet toimitettiin hoidettavaksi Satakunnan keskussairaalaan vammojen johdosta.

Pahoinpitely tapahtui lauantaina kello 22.30 aikoihin. Poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta nettivinkin kautta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje