«

»

Peiron Oy:n toimitusjohtajalle tuomio puolustustarvikkeiden laittomasta maastaviennistä

Kokemäkeläisen Peiron Oy:n toimitusjohtaja on saanut sakkorangaistuksen Satakunnan käräjäoikeudelta puolustustarvikkeiden luvattomasta maastaviennistä.

Peiron oli valmistanut ja myynyt Kroatiaan panssariajoineuvon osia lähes 20 000 euron arvosta. Vientiin olisi kuitenkin pitänyt saada lupa puolustusministeriöstä.

Toimitusjohtaja kiisti syytteet. Hän puolustautui, ettei tiennyt luvan tarpeesta.

Sakot tulevat maksamaan hänelle 1 305 euroa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje