«

»

Satakunna Kansan vastaava päätoimittaja menehtyi leukemiaan

Satakunnan Kansan päätoimittajana vuodesta 2006 ja vastaavana päätoimittajana vuodesta 2013 toiminut Olli-Pekka Behm on menehtynyt eilen Satakunnan keskussairaalassa.

Behm menehtyi nopeasti edenneeseen leukemiaan. Hän jäi sairaslomalle noin viikko sitten.

Hän on työskennellyt myöskin muun muassa Suomen Tietotoimistossa. Ylen mukaan hänet on tunnettu rautaisena journalismin ammattilaisena.

Behm on syntynyt vuonna 1966. Hän on opiskellut Helsingin yliopistossa valtio-oppia.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje