«

»

Harjavallan Bolidenin sulaton katto liekehti

Harjavallan Bolidenin sulaton tuotanto seisahtui lauantai-iltana tulipalon vuoksi.

Rakennuksen katolla tuli tuhosi putkieristeitä sekä kaapeleita noin viiden neliön alueelta. Heti kello kuuden jälkeen tehtaan työntekijät havaitsivat palon ja alkusammutus aloitettiin. Lisäksi tehdaspalokunta hälytettiin paikalle.

Pelastuslaitos sai hälytyksen apuun kello 18.26. Palomiehet saivat palon hallintaansa ja sammutettua kello kahdeksaan illalla mennessä.

Syttymissyystä ei vielä toistaiseksi ole tietoa. Tehtaan tuotannon käynnistäminen sulaton osuudelta saattaa tiettävästi venyä jopa ensi viikolle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje