«

»

Peräänajaja poistui paikalta Harjavallassa

Harjavallan Eurantiellä sattui lauantaina peräänajo.

Säkyläläinen mies oli poliisin mukaan kuljettanut köyliöläisen ystävänsä autoa lauantai-iltana kello kahdeksan aikoihin Harjavallassa.

Hän oli kääntymässä vasemmalle Nesteen pihaan, kun takana tullut auto oli törmännyt auton perään. Takanatuleva oli myös vilkuttanut vasemmalle.

Peräänajanut ajoneuvo oli jatkanut vain matkaansa Euraan päin jäämättä paikalle selvittämään tilannetta. Peräänajanut auto oli mahdollisesti Toyota Yaris. Väri oli valkoinen.

Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Vinkkejä pyydetään nettivinkin kautta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje