«

»

Boliden Harjavalta on vuoden oppimismyönteisin työyhteisö

Winnova palkitsi Valtakunnallisen Elinikäisen oppiminisen viikon kunniaksi vuoden oppimismyönteisimmän oppijan ja työyhteisön.

Oppimismyönteisimmän työyhteisön titteli meni Boliden Harjavalta Oy:lle, jolla on ollut pitkä yhteistyön historia Winnovan kanssa. Yhteistyöhön on kuulunut muun muassa oppisopimustoimintaa. 12.9.2014 sovittiin yhä laajemmasta kumppanuusyhteistyöstä Winnovan ja Bolidenin välillä.

Vuoden oppimismyönteisin oppija on laitoshuoltajaksi NAO-ohjelmassa oppisopimuksella opiskeleva porilainen Kaidi Villemson. Hän on muuttanut Virosta Suomeen seitsemän vuotta sitten ja aloittanut viime vuonna opinnot Winnovassa. Hänen sunnitelmissaan on valmistua ensi keväänä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje