«

»

Boliden Harjavallassa huimaa nousua

Boliden Harjavallan tuotanto on huimassa nousussa. Konsernin tulos on lähes sata miljoonaa euroa voitollinen.

Heinäkuun ja syyskuun aikana Harjavallassa kuparirikasteiden sulatus nousi 13 prosenttia yhteensä lähes 150 000 tonniin. Nikkelirikasteita sulatettiin 63 prosenttia enemmän, kuin edellisellä vuosineljänneksellä, eli yhteensä 63 892 tonnia.

Koko konsernin liikevaihto oli vuosineljänneksen aikana 1 009 miljoonaa euroa ja liikevoitto 93 miljoonaa euroa. Niin liikevaihto, kuin tuloskin on noussut viime vuoden vastaavalta ajanjaksolta.

Hopean tuotanto on noussut yrityksessä 29 prosenttia edellisestä neljänneksestä ja 88 prosenttia viime vuoden vastaavasta ajankohdasta. Hopeaa tuotettiin 41 320 kiloa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje