«

»

Trukin renkaat paloivat Harjavallassa

Harjavallan suurteollisuuspuistossa syttyi lauantaina ison trukin renkaat tuleen.

Boliden Harjavalta Oy:n trukin renkaat syttyivät tuleen tiettävästi tenkisen vian takia. Tehdaspalokunta sai tulen hallintaansa. Pelastuslaitos toimitti paikalle lisää sammutusvettä.

Trukki syttyi pihalla, eikä palosta aiheutunut vaaraa rakennuksille eikä ihmisille.

Palokunta sai hälytyksen paikalle kello 15.17.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje