«

»

Kokoomuksen ja vihreiden vaaliliitto sai hyväksynnän vihreiltä – Kokoomuksen päätös ensi viikolla

Kokoomuksen logo. Kuva: Kokoomus

Kokoomuksen logo. Kuva: Kokoomus

Vihreiden ja kokoomuksen yhteisen vaaliliiton muodostaminen Satakunnassa on saanut vihreiden puoluehallituksen periaateluvan.

Vaikka vihreät ja kokoomus ovatkin eri linjoilla monissa ympäristöasioissa, vaaliliitto sai periaatehyväksynnän vihreiden puoluehallituksessa, sillä muuten maakunnasta ei saataisi laisinkaan vihreää kansanedustajaa.

Keskustelua vaaliliitto kuitenkin puoluehallituksessa nosti. Osa jäsenistä olisi jopa valmiita eroamaan puolueestaan vaaliliiton takia.

Vaaliliitto kokoomuksen päätöstä vailla.

Liiton muodostaminen on enää kokoomuksen piirikokouksen hyväksyntää vailla. Asiaa käsitellään vasta ensi viikolla.

Vaaliliitto on saanut vastustusta myös kokoomuksen puolella. Liiton toteutuessa kokoomus asettaa listalle 12 ehdokasta ja vihreät kaksi ehdokasta.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Yle nettisivuillaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje