«

»

Seuraa Joulunavausta livenä!

Viime vuoden joulunavauksessakaan ei lunta näkynyt. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Viime vuoden joulunavauksessakaan ei lunta näkynyt. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäkeläinen seuraa Kokemäen Joulunavausta. Seuraa tapahtuman liveseurantaa täältä!

Joulunavausta vietetään tänään lauantaina kello 11.00 alkaen Liikekeskuksessa ja Tulkkilantiellä.

Puurotarjoilusta vastaa KK-V:n pesistytöt. Joulupukki ja muori kiertävät kello 11-14 Tulkkilantieltä Teljänportin kautta liikekeskukseen jakaen karkkeja lapsille ja vähän vanhemmillekin.

Yhteenveto tapahtumasta videoineen julkaistaan nettisivuillamme päivän päätteeksi ja tarkemmin asiaa löydät vielä seuraavan Kokemäkeläisen välissä ilmestyvästä Joulu alkaa!-liitteestä.


Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje