«

»

Maanantaina pakkasta – Loppuviikolle lämpenee

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Synkkä syksy jatkuu vielä ainakin toistaiseksi. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Talvi ei näytä vieläkään tulevan. Lumesta ei ole tietoakaan, lämpötila kohoaa ensi viikolla parhaimmillaan viiteen lämpöasteeseen.

Maanantai aamupäivällä lämpötila on neljä pakkasastetta. Iltapäiväksi lämpenee kahteen lämpöasteeseen. Lämpötilat ovat Ilmatieteen laitoksen ennustuksesta Kokemäelle.

Tiistaina lämpötila kohoaa kahteen lämpöasteeseen, keskiviikkona lämpötila on kahden asteen tietämissä, torstaina jo viidessä ja perjantaina kolmessa plusasteessa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje