«

»

Elisan laajakaista katki Kokemäellä, Harjavallassa, Huittisissa ja Nakkilassa

Keskiviikkona on Elisan kiinteissä laajakaistayhteyksissä ollut häiriötä aamusta alkaen Kokemäellä, Harjavallassa, Huittisissa ja Nakkilassa.

Vikatilanne alkoi Elisan mukaan hieman ennen seitsemää aamulla. Vika vaikuttaa yrityksen mukaan ADSL sekä kiinteisiin laajakaistayhteyksiin sekä Elisa Viihde-palveluun. Lisäksi häiriö vaikuttaa muun muassa osaan yritysverkon liittymiin.

Vian takia internetyhteydet ovat katkenneet muun muassa Kokemäen kaupungin toiminnoissa sekä paikkakunnan koululaitoksen Wilma-järjestelmä on kaatunut.

Elisan mukaan vika on saatu iltapäivän aikana korjattua.

Päivitetty 10.12.2014 klo 15.29: Lisätty tieto vian korjauksesta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje