«

»

Ilotulitteet räiskyivät puoliltaöin – Katso kuvat!

Uusi vuosi toivotettiin Kokemäelläkin tervetulleeksi ohjuspatterien ja rakettien kanssa.

Taivaalle ammuttiin yön ja illan aikana tuhansia euroja. Rakettimerta pääsi ihastelemaan puolen yön aikaan. Eriväriset raketit lähtivät lentoon, näyttivät valokuvionsa ja putosivat takaisin maahan.

Katso kuvia ilotulituksesta puolen yön aikaan Kokemäen keskustan tuntumassa!

Ilotulitus 5

Ilotulitus 1

Ilotulitus 4

Ilotulitus 3

Ilotulitus 2

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje