«

»

Kankaanpään Yrittäjät palkittiin

Satakunnan Yrittäjät ovat valinneet Kankaanpään yrittäjät Vuoden paikallisyhdistykseksi.

Palkitsemista perustellaan muun muassa Kankaanpään Yrittäjien pitkäjänteisellä, tavoitehaikuisella ja verkostoitumista korostavalla työllä.

Kankaanpää valittiin edustamaan 200-500 jäsenyrityksen sarjassa Satakuntaa valtakunnallisesti.

-Noudatamme tarkasti toimintasuunnitelmaa ja hallituksen jäsenillä on omat, tiukat vastuualueensa. Jokainen hoitaa tonttinsa hienosti, puheenjohtaja kehuu.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje