«

»

Stubb tuomitsee Ranskan tapahtumat

Suomen pääministeri Alexander Stubb on esittänyt surunvalittelunsa Ranskan tapahtumien johdosta.

-Sananvapaus ja vapaa lehdistö ovat erottamaton osa eurooppalaisia arvoja, Stubb korostaa tiedotteessa.

Kokoomuksen puheenjohtaja ja pääministeri Stubb on esittänyt surunvalittelunsa Ranskan presidentille Suomen hallituksen puolesta Charlie Hebdo-lehden toimitukseen tapahtuneen hyökkäyksen johdosta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje