«

»

Valtuuston kokoukset nettiin Huittisissa

Huittisten kaupunginhallitus hyväksyi maanantai-iltana tarjouksen valtuuston kokousten taltioinnista ja niiden lähettämisestä suorana nettitelevisiolähetyksenä, uutisoi Kokemäenjokilaakson Uutiset.

Lehden mukaan kokoukset julkaistaan suorana YouTube-palvelun suoratoiston kautta ja poimitaan sieltä kaupungin nettisivuille.

Mediatar Oy:n tarjous kokousten taltioinnista on verottomasti 218 euroa kokousta kohden. Nettilähetykset saadaan käyntiin heti, kun tekniikka on saatu kuntoon.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Kokemäenjokilaakson Uutiset.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje