«

»

Kokemäen taloudellinen tilanne heikkenee

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kaupungin talous heikkenee kuluvan vuoden aikana. Paikkakunnalla ryhdytään nyt talouden tasapainotussuunnitelmien valmisteluun.

Viime vuoden tilinpäätösarvioiden mukaan tulos oli yli miljoona euroa alijäämäinen. Kumulatiivinen ylijäämä, eli 700 000 euroa tulee tällöin syödyksi.

Kaupunginhallituksessa on keskusteltu, että talouden tasapainottaminen tulisi aloittaa heti kevään 2015 aikana. Työtä ohjaisi valtuustoryhmien puheenjohtajista ja valtuuston ja hallituksen puheenjohtajista koostuva työryhmä. Lisäksi työhön osallistuisivat johtoryhmän jäsenet.

Suunnitelmat tulisi saada valmiiksi kaupunginvaltuustoon 4.5.2015.

Kaupunginhallitus hyväksyi talouden tasapainottamisohjelman yksimielisesti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje