«

»

Nyt se varmistui: Kokemäen vainaja oli kadonnut porilaistyttö

Myönteentien ja VT 11 risteys. Kuva: Google Maps

Myönteentien ja VT 11 risteys. Kuva: Google Maps

Poliisi on DNA-tutkimuksilla pystynyt varmistamaan Kokemäeltä löytyneen palaneen ruumiin henkilöllisyyden. Tapahtunutta tutkitaan nyt murhana.

Perjantai-iltana 30.1. kello yhdentoista aikaan illalla Kokemäen Sääksjärvellä paloi maan tasalle kaksi rakennusta. Toisesta rakennuksesta löydettiin pahoin palanut ruumis.

DNA-tutkimukset ovat varmistaneet ruumiin henkilöllisyyden. Vainaja on kyseisenä perjantaina Porissa kadonneeksi ilmoitettu tyttö.

25-vuotias mies vangittiin viime viikon keskiviikkona todennäköisin syin epäiltynä taposta. Tapausta tutkitaan nyt murhana, koska esitutkinta on osoittanut viitteitä harkinnasta.

AIEMMIN AIHEESTA:
Kokemäen henkirikos

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje