«

»

Liekit tuhoavat hallia Kokemäellä

Kokemäen Kotiniementiellä syttyi lauantai-iltana tulipalo konehallissa.

Noin 200 neliön suuruinen halli tuhoutuu pelastuslaitoksen mukaan kokonaisuudessaan. Sammutustyöt ovat edelleen käynnissä.

Ympärillä sijaitsevat kiinteistöt pystytään suojaamaan.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle hieman ennen kello kymmentä lauantai-iltana. Tarkempaa tietoa palosta ei myöhään lauantai-iltana ollut enää saatavilla.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje