«

»

Jäähallia aiotaan esittää konkurssiin

Kuva: Google Maps

Kuva: Google Maps

Kokemäen jäähallia aiotaan esittää yhtiön puolelta konkurssiin, kertoo Sydän-Satakunta.

Asiaa käsittelee 19. maaliskuuta ylimääräinen yhtiökokous. Jäähalliyhtiön puheenjohtaja kertoi lehdelle, että vain uuden alun kautta jäähallin toiminta saadaan turvattua pitkäksi aikaa.

Kaupungin kielteinen päätös tuoista jäähallille on saanut paljon huomiota niin mediassa kuin kaupunkilaistenkin suussa.

-Jengi tajuaa, ettei se halli siellä itsekseen pyöri, kertoo puheenjohtaja Ilari Alaruka Sydän-Satakunnalle.

Tiistaina Pitkäjärven päärakennuksella järjestetään kriisikokous jäähallin tulevaisuudesta. Tilaisuus alkaa kello 18.00.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta-lehti.

Aiemmin aiheesta:
Kokemäen jäähalli suljetaan lähipäivinä – Kriisikokous koolle – 4.3.2015

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje