«

»

Kokemäen terveyspalveluissa parannettavaa

Kokemäen kaupunginvaltuustossa keskustelua herätti muun muassa terveydenhuollon kuntayhtymä, palvelujen saatavuus sekä terveyskeskus, uutisoi Sydän-Satakunta.

Valtuusto totesi neljä aloitetta loppuun käsitellyiksi. Yhden aloitteen käsittely kuitenkin jatkuu.

Keskustelua lehden mukaan herätti tilaisuudessa muun muassa Vasemmistoliiton yli kaksi vuotta sitten tekemä aloite terveydenhuollon palvelujen saatavuuden parantamisesta. Asian hidas eteneminen sai kritiikkiä.

Vasemmistoliiton aloitteen käsittely jatkuu. Asiasta oli valtuustossa niin puolesta kuin vastaan mielipiteitä.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta-lehti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje