«

»

Kokemäen kh antoi Porille rukkaset

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kaupunginhallitus päätti maanantai-iltana, ettei se hyväksy Porin seudun yhdistymissopimusta. Teljälle näytettiin vihreää valoa.

Kaupunginhallitus päätti esittää valtuustolle, että se esittäisi valtioneuvostolle Kokemäen, Harjavallan, Eurajoen ja Nakkilan kuntien yhdistymistä 1.1.2017 alkaen Teljän kaupungiksi.

Hallitus hyväksyi yhdistymissopimuksen. Porin seutu taas sai rukkaset.

Aiheesta päättää vielä kaupunginvaltuusto, joka tekee lopullisen päätöksen kuntaliitoksista.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje