«

»

Jäähalli hakeutuu konkurssiin

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Jäähallin kriisikokous pidettiin aiemmin tässä kuussa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Sydän-Satakunnan Urheiluhallit Oy on jättänyt tänään konkurssihakemuksen.

Hakemus jätettiin Satakunnan käräjäoikeudelle. Yhtiön hallitus on todennut yrityksen maksukyvyttömäksi. Suurimmat velkojat ovat Satakunnan Osuuspankki, Nordea Pankki Suomi sekä Kokemäen Lämpö Oy.

Yhtön konkurssipesä jatkaa jäähallitoimintaa Kokemäen Pitkäjärvellä toistaiseksi. Tarkemmin konkurssipesän asioista kerrotaan lähipäivinä, kun pesänhoitaja valitaan.

Sydän-Satakunnan Urheiluhallit Oy on vuonna 1995 perustettu yritys, joka hallinnoi Pitkäjärven jäähallia.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje