«

»

Kokemäen Kokoomus: Ehdoton ei Porille

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen tulevaisuudesta tehdään suuria päätöksiä ensi maanantaina valtuustossa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Kokoomus on julkistanut kantansa kuntaliitoksissa. Ehdoton ei Porille, tervetuloa Teljälle.

-Pori tuntuu liian etäiseltä ja kokemäkeläisten asema uudessa kunnassa on liian arveluttava, toteaa Kokemäen Kokoomuksen puheenjohtaja Juho Anttila.

Kokoomus aikoo äänestää Teljän kaupungin puolesta maanantaisessa valtuuston kokouksessa, jossa päätetään Kokemäen tulevaisuudesta.

Sote-uudistuksesta huolimatta Keski-Satakuntaa pidetään puolueessa ainoana oikeana tienä. Teljä liitosta pidetään kuitenkin Kokoomuksessa perusteltuna, tapahtui sotessa mitä tahansa.

Uuden kunnan alueella on tavoite saada mahdollisimman kattavat palvelut turvattua.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje