«

»

Voimailijat mittelivät Kokemäellä – Katso video!

Kokemäen Kova-Väki Voimailun mestaruuskilpailut pidettiin tänään Peipohjassa.

Yhdistyksen vuotuiset mestaruuskilpailut järjestettiin kello 12.00 alkaen. Salilla on nykyään jo noin 100 vakituista käyttäjää sekä toiminta on vilkasta.

-Toivotamme nuoret tervetulleeksi kokeilemaan treenaamista, kertoo Janne Seppälä KK-V:n Voimailijoista.

Lue lisää 15.4. ilmestyvästä Kokemäkeläisestä!

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje