«

»

Bussivuorot syyniin Satakunnassa

Satakunnan Liikenne leikkaa bussivuorolistaansa. Tavoitteena on poistaa hiljaisimmat vuorot liikennöinnistä.

Kesäkuun alussa voimaan tulevaan toistaiseksi julkaisemattomaan aikatauluun on tulossa paljon muutoksia. Poistuvat vuorot ovat pääasiassa keskipäivän aikaisia, jolloin matkustajia on vähän.

Vuonna 2009 linjattiin, että Huittisista pääsisi tasatunnein jatkamaan matkaansa niin Helsinkiin kuin Turkuunkin. Nämä vuorot muutetaan kahden tunnin välisiksi.

Huittisissa sijaitsevaan Satakunnan Liikenteen korjaamoon ja varikkoon ei kuitenkaan aiota puuttua, vaan ne säilyvät paikkakunnalla.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje