«

»

Yhteiskoululaiset äänestivät eniten vasemmistoa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen yhteiskoulussa suoritettujen Nuorisovaalien tulokset on nyt laskettu. Eniten ääniä annettiin Vasemmistoliiton, Keskustan sekä Kristillisten ehdokkaille.

Äänistä eniten sai Vasemmistoliiton Aleksi Norman Porista. Häntä äänesti 24 henkilöä. Toiseksi eniten ääniä sai Keskustan Juha Korkeaoja Kokemältä. Häntä äänesti 20 henkilöä. Kolmanneksi eniten ääniä sai Kristillis-demokraattien Arto Lehkamo Kokemäeltä. Häntä äänesti 14 henkilöä.

AIEMMIN AIHEESTA:
Nuoret äänestivät Kokemäellä – 9.4.2015

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje