«

»

13,9 prosenttia Kokemäkeläisistä on jo äänestänyt

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Ennakkoäänestyksen alkamisviikon saldona Kokemäellä on 869 äänestäjää.

Keskiviikon ja lauantain välisenä aikana Kokemäellä on äänestänyt 13,9 prosenttia paikkakunnan äänioikeutetuista.

Äänestäneistä 418 on miehiä ja 451 naisia.

Ennakkoäänestys jatkuu 14.4. asti. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 19.4.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje