«

»

Viimeinen ennakkoäänestyspäivä käyntiin

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäellä on ollut hiljaista ennakkoäänestyksessä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tänään tiistaina on viimeinen mahdollisuus ennakkoäänestykseen.

Kokemäellä ennakkoon on äänestänyt vain 20,9 prosenttia äänioikeutetuista, eli uurnilla on käynyt 1 306 äänestäjää.

Äänestäjistä miehiä on 610 ja naisia 696.

Ennakkoäänestää voi vanhalla yhteiskoululla tänään kello 9-18.

Kokemäen uurnilla hiljaista

Ennakkoäänestyksessä on ollut hiljaista. Viimeinen ennakkoäänestyspäivä pyörähtää käyntiin ja vain 20,9 prosenttia on jo äänestänyt. Yleensä ennakkoon äänestetään noin puolet äänistä ja puolet taasen varsinaisena vaalipäivänä eli sunnuntaina 19.4.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje