«

»

Kauvatsan pappilasta syntyi kaupat

Kokemäen seurakunta on tehnyt kaupat Kauvatsan pappilasta Matias Eskolan kanssa.

Kauppahintana on 85 000 euroa, johon kuuluu pappilan rakennukset sekä kolmen hehtaarin tontti. Kirkkovaltuusto antoi hyväksyntänsä kaupalle yksimielisesti.

Kaupan tulee vielä vahvistamaan kirkkohallitus.

Pappilaa on yritetty kaupata jo vuosia tuloksetta. Kirkkovaltuusto kaatoi ensimmäisen kaupan ja tästä johtanut valituskierre esti kiinteistön uudelleenkauppaamista.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta-lehti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje