«

»

Huittisissa ylitettiin määrärahat sadoilla tuhansilla

Huittisissa on ylitetty viime vuonna budjetteja reippaasti. Myöskin alituksia on tullut.

Hallitus esitti maanantaina, että valtuusto hyväksyy muutokset vuoden 2014 tilinpäätökseen.

Toimintabudjetit ylittyivät erikoissairaanhoidossa 743 000 eurolla, vanhustenhuollossa 47 000 eurolla, lukiokoulutuksessa 42 000 eurolla, vesihuoltolaitoksessa 24 000, Perusturvan hallinnossa 4 000, Tarkastuslautakunnassa 1 200 ja vaaleissa 1 500 eurolla.

Budjeteissa on myöskin alituksia: hallinto 10 000, maaseutuelinkeino 15 000, maatalouslomitus 954 000, kasvatus- ja opetustoimen hallinto 21 000, nuoriso- ja liikuntapalvelut 48 000 ja yleisen alueiden palvelut 29 000 euroa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje