«

»

Puoluetuki laski: Miten käy lehden?

Vasemmistoliiton puoluetuen laskettua on noussut huolenaiheeksi Satakunnan Työ-lehden toiminnan jatkuminen.

Satakunnan Vasemmistoliitto piti piirikokouksensa sunnuntaina. Keskustelunaiheeksi nousi puoluetuen lasku, joka johtui kahden kansanedustajapaikan menettämisestä.

70-vuotta ensi vuonna toimineen Satakunnan Työn tulevaisuus on vaakalaudalla. Tavoitteena on, että lehden ilmestyminen pystyttäisiin takaamaan myös tulevaisuudessa.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Satakunnan Kansa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje