«

»

Henkilöauto ja kuorma-auto kolaroivat Kokemäen keskustassa

Kokemäellä Satakunnantien ja Sonnilantien risteyksessä sattui tiistaina henkilöauton ja kuorma-autoyhdistelmän välinen kolari.

Henkilöauto oli tullut Tulkkilantietä pitkin risteykseen ja pysähtynyt stop-merkin kohdalla. Autoa kuljettanut mies ei havainnut oikealta tulevaa ajoneuvoyhdistelmää, vaan oli lähtenyt ylittämään risteystä.

Henkilöauto osui kuorma-auton vasempaan etukulmaan. Autoa kuljettanut loukkasi törmäyksessä selkänsä ja oikean jalkansa ja tämä toimitettiin sairaalahoitoon. Lisäksi henkilöauton etuosa vaurioitu pahoin, kuten myöskin vetoauton vasen etukulma.

Onnettomuus sattui tiistaina kello 11.20 aikaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje