«

»

Korkeaoja ja Kauvatsa mukana Avoimet Kylät-päivässä

Kauvatsan keskustaa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kauvatsan keskustaa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Jälleen kesän alussa järjestetään valtakunnallinen Avoimet Kylät-päivä.

Kokemäellä kampanjassa on mukana kaksi kylää.

Kauvatsalla järjestetään seuratalolla avoimet ovet, kyläkaupalla vohveleiden myyntiä, nahkurimuseolla kokoelmien esittelyä sekä Prehtin Puutarhassa puutarhaneuvontaa. Ohjelma kestää kello 12-15.

Korkeaojalla taasen järjestetään kyläkoululla huutokauppa sekä kahvitarjoilua. Huutokaupassa kaupataan koulun ja kyläyhdistyksen ylijäämätavaroita. Ohjelmaa kello 12-15.

Avoimet Kylät-päivää vietetään kesäkuun ensimmäisenä lauantaina 6.6.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje